Недавно су се у јавности појавили снимци на којима се јасно чује како ДПС купује личне карте и тиме купује и саме изборе у Црној Гори. Међутим, писци саопштења ДПС поново су се огласили, овај пут оптужујући ДФ за шпијунске послове и прислушкивање чланова њихове патије.

-Тако је више наших чланова данас добило позиве сличне садржине и будући да смо их све обавестили да се могу наћи на мети провокатора наш члан Славко Дубљевић је у намери да помогне државним органима договорио састанак са провокатором који га је позвао. Дубљевић је због тога Центру безбедности Подгорица поднео кривичну пријаву против НН лица коју овом приликом достављамо и која најбоље открива ко у овом случају говори истину а ко се служи лажима и подметачинама- истакли су у ДПС-у Главног града.

Slavko Dubljević, Foto: Facebook

Slavko Dubljević, Foto: Facebook

Међутим, ДПС је у својим оптужбама отишао даље и изашао са тврдњом да се “Црна Гора суочава са озбиљним шпијунским делатностима активиста ДФ-а, који су, ових дана купили огроман број уређаја за аудио и видео снимање (хемијске, сатове, упаљаче, привеске, наочаре) којима желе у наредним данима покушати да компромитују нашу извесну победу”.

-Да су страни шпијуни и плаћеници то смо одавно знали али да су спремни да подмећу браћи, фамилији и комшијама то је новост за црногорско друштво- закључују у ДПС-у Главног града.

Ове оптужбе су наишле на велики број реакција у јавности, од којих истичемо реакцију сатиричне мим странице „Било је јако непријатно“.

Foto: Facebook/Printscreen

Leave a Reply