– Невана Божовић са Косова представља Србију на песми Евровизији 2019. Поносни смо на све наше талентоване девојке широм света – освануло је на Твитер налогу „Eurovision Kosovo“, након победе Невене Божовић на Беовизији.

Ваља нагласити да, осим што они који стоје иза овог налога очиглено нису упућени у то да је Косово део Србије, чак ни Невенино име нису правилно написали. Уместо Невена, написали су Невана.

Бројни твитераши побунили су се након ове објаве, коментаришући да је Косово у Србији и део Србије, да би могли макар име правилно да јој напишу, да су најсмешнија страница на Твитеру, те шта би друго могли да раде него да наздрављају Србији.

Међутим, они који управљају налогом „Eurovision Kosovo“ нису одустали.

– Не разумем зашто сте толико љути, Невана је са Косова, и то је чињеница – објавили су, уз скриншот Невениног Инстаграма на којем као место одакле је пише „Митровица, Косово“.

– Она је поносна на своју земљу Србију. Она је из Митровице, видим, што је српски град – написао је извесни Урош, али на страници „Eurovision Kosovo“ нису одустали.

https://www.instagram.com/p/BublX31D2kw

– Митровица, Косово, не Митровица, Србија – написали су још једну нетачну информацију.

– Хаха, „Eurovision Kosovo“ је најсмешнија страница на Твитеру. (смех) Шта друго можете да радите осим да наздрављате Србији, тако природно – написао је корисник Немања.

– Није важно, чињеница је да је Невена из Републике Косово – наставили су са будалаштинама.

– Јесте важно, она би могла да се увреди. Морате бити демократе. Сетите се шта је Бил Клинтон покушао да вас научи. Она је са Косова, да, које је део Србије – објаснио им је Урош.

Погледајте:

--