Одмах по сазнању да су хулигани оскрнавили таблу посвећену човеку који је смртно ранио усташког злочинца Анту Павелића градске службе су изашле на терен и очистиле таблу, написао је на свом фејсбук профилу заменик градоначелника Београда Горан Весић.

Он је истакао да је скрнављење спомен табле последица је кампање коју води лажна српска елита предвођена Дубравком Стојановић.

„У тој кампањи, од оних који вређају Благоја Јововића кога проглашавају насилником и убицом само зато јер је смртно ранио злочинца Павелића, који је одговоран за убиство стотине хиљада Срба, ништа друго не можете да очекујете. Дубравка Стојановић нас убеђује да је злочинац Павелић требало да умре од старости, а за такве ставове добија подршку медија па зашто нас чуди да хулигани униште спомен плочу?“, написао је Весић.

Kако је рекао, спроводи се истрага о томе ко је оскрнавио таблу и верујем да ће снимци камера у околини дати одговор на ово питање.

„Ипак, ко год да је оскрнавио споменик само је извршилац. Инспиратори су Дубравка Стојановић и лажна елита којима је Павелић дражи од Јововића“, истакао је Весић.

Leave a Reply