И ово је доказ зашто морамо победити у Никшићу још јаче и бројније него на августовким парламентарним изборима којима је срушена влада Миловог ДПС-а.

Морамо, јер ће нас овако приводити, хапсити и покушати да протерају из Никшића данас, а сутра из било ког нашег града, наше земље, прво нашу браћу, па онда и нас. Ми немамо избора него да се том насиљу супротставимо заједно и мирно – подигнутим грађанским гласом одбране слободе сваког човека.

Наши гости нису били ни криминалци, ни продавци дроге, ни сумњиви бизнисмени са граничних прелаза за шверц цигарета. То су озбиљни и образовани људи који се нису крили нити бежали, који су дошли код својих пријатеља.

Милова партија је поражена од грађана Црне Горе, али није још изгубила у полицији, где су последње јединице за застрашивање, последњи бункери идеолошке репресије – последњи кавези неслободе.

Позивамо све да сезаједно супротставимо томе – својим гласом на Twitteru и Facebooku покажемо колико нас има и колико ће нас још више бити на изборима у Никшићу.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Тражимо да се хитно покрене поступак саслушања министра унутрашњих послова и вд директора Управе полиције Црне Горе.

Последња дешавања у Никшићу су непријатељска порука сваком Србину и сваком грађанину, али и сваком Црногорцу који у Беoграду и Србији слободно шета, ради, учи, лечи се…Неко због овога мора одговарати и пре избора на којима ће их казнити Никшић.

Нико ово нe би урадио нити би имао храбрости да гази закон, достојанство и права ових људи да наредба није стигла са самог врха од одлазећег председника Мила Ђукановићa, који знајући да губи хоће инциденте, мржње и поделе, не би ли тако сакрио своју немоћ и продужио свој себични политички живот још који месец. Јер он неће имати образа да поднесе оставку и када изгуби у свом граду, као што је изгубио у августу. Неће, јер је он заборавио и на Никшић и на људе и на њихове животе и наду у нешто боље. Стога будимо заједно, будимо јаки, будимо гласни да нас сви чују, будимо одлучни у поруци – одавно је све готово, одавно је Мило политички готов – све остало је на силу и тој сили је дошао крај, а пресуду томе ће коначно својом главом, срцем и руком исписати већина слободних грађана Никшића. 

Извор: Националист

Оставите Коментар