Један власник куће у непосредној близини центра „Бира“, након што је дошао с посла, приметио чудно понашање свог пса, који је бежао од њега, преноси uskinfo.ba.

Због тога је одмах посумњао да му се нешто десило са кућним љубимцем.

Најпре је питао жену за мишљење због чега се пас понашао чудно, а након тога се десио хорор који није могао ни у најгорем случају да предвиди.

С обзиром на то да ни супруга није знала разлог због којег би се пас тако понашао, прегледали су снимке са камере која је окренута према Јабланској улици, пише ускинфо.ба. Случај је пријављен Ветеринарској станици Бихаћ, где је пас прегледан. Такође, случај је пријављен и МУП-у.

  • Јасно је мени да од тога нема ништа, али хоћу да пријавим нека се зна шта раде – казао је кратко власник објекта испред којег се десио случај.

Како пише овај портал, мигрантска криза у Унско-санском кантону ескалира.

Припадници Министарства унутрашњих послова данима пребацују илегалне мигранте у камп на Вучјаку. За то време, као и протеклих годину дана, становници месних заједница у близини центра „Бира“ (привременог прихватног центра у Бихаћу где се налазе мигранти и избеглице) покушавају на све начине да се заштите од насилних упада миграната.

Оставите Коментар