Градски одбор Београд Српске напредне странке у саопштењу које је доставила информативна служба странке наводи да је данас пре подне бачена бомба на кућу Небојше Здравковића, председника МО Пиносава на Вождовцу, те констатује да се настављају напади инспирисани мржњом на политичке неистомишљенике.

Додају да бомба није експлодирала, а кући су, како наводе, у тренутку напада били Здравковић, његова мајка, супруга и малолетни син.

  • Да су починиоци имали озбиљне намере потврђује и чињеница да је бомба пронађена без осигурача, а да је недалеко од ње пронађена и кашика од експлозивне направе – наводи се у саопоштењу СНС, која позива надлежне органе да у најкраћем року пронађу починиоце и да их приведу правди.

У саопштењу СНС констатује да су угрожавање живота, уништавање имовине, претње и увреде једина политика СзС-а, а да – монструозни напади, који су постали свакодневница, а инспирисани су мржњом коју свакодневно Драган Ðилас и његови саборци из СзС-а демонстрирају, постају све језивији и превазилазе границе нормалног.

--

1 KОМЕНТАР

Leave a Reply