Шестогодишњем дечаку, кога је пет година старији дечак малтретирао на игралишту, лекари после детаљних прегледа утврдили повреде на анусу

Фото: Драгана Удовичић
Фото: Драгана Удовичић

Зоран Грујић (49), фудбалски менаџер који је ухапшен у понедељак због сумње да је пуцао у брачни пар на Новом Београду, то је учинио када је сазнао да је њихов једанаестогодишњи син наводно покушао да силује његовог пет година млађег сина, сазнаје Курир.

Како смо сазнали, шестогодишњем дечаку лекари су после детаљних прегледа утврдили повреде на анусу, а када је отац злостављеног дечака дошао да разговара са брачним паром Јанковић, они су му се наводно подсмевали и нудили 1000 динара „да све заборави“.

Инцидент који се завршио пуцњавом, подсетимо, догодио се у недељу увече. Деца су се играла у парку када је, како тврде комшије, старији дечак почео да малтретира млађег покушавајући да га натера да скине гаће пред свима. Дечаков отац, у том тренутку, није био у парку јер је ушао у стан да са супругом окупа бебу.

– Дете није хтело да скине веш, одбијао је да то учини. Тада га је старији дечак ударио и одвукао у жбуње. Највероватније, тамо је и покушао да га силује, али је дете почело да вришти. Жене које су у паркићу чувале децу чуле су плач и када су дошле до жбуња затекле су дечака који плаче – прича један комшија за Курир.

Како наводи, Зоран Грујић је убрзо изашао напоље и затекао уплаканог сина са комшиницама.

– Питао је дечака да му покаже где живе родитељи детета које га је малтретирао и одмах је отишао до њих. Након неког времена, наводно су се сложили да оду у полицију, а онда је он извадио пиштољ и пуцао им у ноге – пприча један од комшија за Курир.

Ухапшени менаџер потом је отишао из стана, а лекари су Катарини и Станиши Јанковићу указали лекарску помоћ.

Рањени препознали нападача

Супруга Зорана Грујића није била расположена за разговор, али је потврдила да јој је син повређен. Комшије кажу да су у шоку и да је фудбалски менаџер сигурно доживео „прекид филма“ када је схватио да му је син можда силован.

– И даље не можемо да верујемо да је испред зграде дете покушало да силује дете. Зоран никада није био инцидентан – рекао нам је један комшија.

Рањени супружници јуче су у полицији препознали Зорана Грујића као човека који је пуцао на њих у стану на Новом Београду.

Извор: kurir.rs

--