Најновија видео плач продукција у режији политичког профитера и мега тајкуна Драгана Ђиласа сигурно не би оставила равнодушним никога коме је бар мало стало до породице, деце, витештва и људског достојанства уопште, наводи портал ЕМБАРГО
Али, ако се сад овако морално спушта, да не кажемо пада, неко ко је до колико јуче све најгоре говорио о својим политичким противницима, који се није могао уздржати ни у време борбе против опаке болести, да не пљује, вређа и омаловажава све оне који су се ставили у функцију државне помоћи веома озбиљно угроженом народу – е онда не можемо да му верујемо! Нити ћемо, да је „ вук осим длаке променио и ћуд“. Не није. Нити ће. Већ ће само, као велики „ маркетинг преварант“ покушати да још једном обмане све око себе. Па можда чак и ону групицу којом је запретио да ће стати на пут свима онима који у „његовој згради вичу Ђиласе лопове и због чега су синоћ његова деца плакала“…
Да се одмах разумемо: нико не сме да дира ничију децу. Нити ће ико нормалан у овој земљи Србији. Али зато питамо господина политичког профитера, зашто то не важи и за Милицу, Данила и Вукана? Чија су то деца и због чега се против њих води месецима медијски линч над којима се иживљава ( хвала богу само вербално) сваки психопата у Србији? Зашто тада није пустио сузу господин профитер Ђилас? Или кад је слао фаланге-субаше на врата Горану Весићу? Бар да је јавно опоменуо све оне које месецима он и његова приватна политичка братија инспирише да јавно прете, вређају и пишу свакојаке гадости…
И да се више не правимо наивни: Да ли су та иста, недужна и невина Ђиласова деца плакала и вриштала када је правио насиље у породици, када је можда тукао њихову мајку или шамарао њиховог деду по мајци? Јер, хтео он то да призна или не, Ђилас је обележен као насилник у породици, па то његове сузе чини мање уверљивим, мање тужним, а више крокодилским. Kако год било, једно је истина: Нико његову децу не сме дирати, али исто тако нико у Србији не може забранити било коме да истину некоме каже у лице, ма колико то било болно и тешко по извесног… Kад држава није одрадила свој посао кад је требало, народ више неће да ћути!?!
Истим поводом огласио се и заменик градоначелника Београда:
Горан Весић је рекао да нико никада није дирао децу Драгана Ђиласа, док је он на насловним странама својих новина „Данас“ и „Време“ објављивао слике Вучићеве деце.

„Снимаш“ пита Ђилас камермана пре него што почне лоша глума, плакање и страшне и ружне оптужбе на рачун председника Вучића. Александар Вучић као и било ко из наше странке НИKАДА нису јавно поменули Ђиласову децу. За разлику од нас, Ђилас се бавио Вучићевом децом. Ђилас је на насловним странама својих новина, Данас и Време, објављивао слике Вучићеве деце. У истим новинама лажно су оптуживали Вучићеву децу и ширили неистине о њима. Kада се Вучићев син разболео Ђиласови сарадници су му преко друштвених мрежа поручивали да „заврши на респиратору“. Линч политичких противника у Србији је увео баш Драган Ђилас. Па он је слао црногорског криминалца Марка Бастаћа на врата мог стана. Исти тај Ђилас је слао колону демонстраната да стоје испред моје зграде и прете мени и мојој породици. И сада би Ђилас да за оно што он ради оптужи друге иако то не раде. То се зове замена теза. И лоша глума – наводи заменик градоначелника Београда Горан Весић.
У отвореном писму јаавности, Влаадимир Ђукановић, народни посланик пише:
“Уживали су да пишу и говоре како је Данило Вучић криминалац, како ће да силују Милицу Вучић, како ће сво троје деце Александра Вучића када падне са власти пронаћи и казнити их… Да, да, господо, то је све излазило из мозга и пера ваших уредника и тзв.новинара.
Сетите се само како сте појединим нашим функционерима долазили на врата да демонстрирате. Зар сте то заборавили господо? Зар наши функционери немају породице које сте дошли да узнемиравате?
А, онда синоћ… Онда синоћ имамо пренемагање и цмиздрење Драгана Ђиласа који се расплакао јер неко са разгласа пушта „Ђиласе лопове“, а то слушају његова деца. На страну то што је глума лоша и што сниматељ пита када је спреман да крене са ридањем и говори му на почетку снимка „може“ у смислу крени. Чак и да то занемаримо, ипак не можемо занемарити чињеницу да његову децу, нити једног члана породице, нико му није ни поменуо, а није му ни дошао на његова врата да демонстрира. Он и његове фаланге су то радиле нама. Само је у томе та мала разлика. Разумем ја његову патетику и жељу да кроз сузице окрене колико толико ситуацију у своју корист, јер истраживања показују да је потпуно крахирао са својом политиком.
Елем, вели Драган Ђилас да је страшно што му деца слушају „Ђиласе лопове“. Чекајте, а ви када окружите председништво и претите да ћете да заробите председника државе и физички да га нападнете? Гледају ли то Вучићева деца? Читају ли Вучићева деца какве лажи о њиховом оцу, па и њима самима, сејете сваки дан по медијима и друштвеним мрежама? Хајде да све то изузмемо, него да ли сте се можда сетили како је било деци новинара и запослених у РТС када сте онако дивљачки упали и претили им тестерама?
Још једном понављам, породице се никада не дирају. Ђиласову нико није ни споменуо. Он и његове присталице свакодневно Вучића и његову породицу помињу. Ипак, Вучић не иде пред камере да цмзидри, а посебно не да глуми, на намештеним клиповима.
Драгане, јадан си колико си финансијски тежак!

ИЗВОР: ЕМБАРГО

Оставите Коментар