У име Оца, Сина и Светога Духа,

Србија и Србски род и сви народи у Србији, треба да знају да је Србија кроз муке, патње, искушења, давање живота за слободу, Бога и Крст часни, „живом„ надом, вером и љубави према Богу и народу, славећи Бога, све Свете Божије људе, славећи Слободу и Мир међу људима, славећи братство и слогу међу народима и поштујући њихове традиције, вере и обичаје, прошла голготу, распеће на Крсту Христовом и да је Христос погледао и рекао „ Не брини Србијо, са мном ћеш бити у Рају, Небеском, Царству Божијем.

Западни и Источни свет то зна и види Анђеоски ореол на главама Србског народа у Србији, због чега се још више Србија од стране Запада, где Сунце залази притиска да клекне, одрекне се Бога, Божије правде, Божије славе, слободе од Бога дате, породице, часности, правичности, људскости и свих врлина Христових и прихвати Нови поредак, Нових реалности и Нове вредности.

Интерес и материјализам новца завладао је светом и Србија се приморава да све Нове вредности и Нове нормалности прихвати или ако одбије главом плати.

Нико из света незна шта су муке тешке, док не прође, мрзну, хладну сурову Албанију пешке и преживи Јасеновац и све кланице Срба у свим ратовима.

Србија је прошла у свим одбранбеним ратовима голготе и од Бога добила херојски Ореол мученишта .

Ореол Светости Светли и Србија нема разлога за бриге, страхове и патње, ако се још чвршће држи за скуте Бога,„живога„.

Србија треба да зна, да је у Бога спас за све нас.

Хвала и слава Богу за све и за спас који Бог даје за све нас када смо душом и телом у Богу, тада је и Бог у нама.

Живела у Богу Србија.

Амин, Боже опрости и спаси+++

29.1.2024.
Млађан Беочанин Рашчанин.

Оставите Коментар