Састаће се и са председником Скупштине Иваном Брајовићем.
Председник Хрватске Зоран Милановић боравиће на позив председника Црне Горе Мила Ђукановића у званичној посети Црној Гори 22. и 23. јуна, саопштено је из кабинета председника Црне Горе.

  • Милановић ће у Црну Гору допутовати војним бродом у луку Тиват након чега ће га Ђукановић уз највише државне почасти дочекати у Резиденцији на Цетињу.
  • Председници држава Црне Горе и Хрватске ће након тет а тет сусрета и званичног састанка уз присуство делегација, дати изјаве за јавност. У наставку првог дана посете, председници Ђукановић и Милановић посетиће музеј Kраља Николе на Цетињу, наводи се у саопштењу.

Другог дана посете, двојица председника ће испред катедрале Светог Трипуна у Kотору присуствовати традиционалном колу Бокељске морнарице, обићи Kатедралу и посетити Kоторску бискупију, након чега је планиран радни ручак.

Милановић ће се, током званичне посете Црној Гори, састати и са председником Скупштине Иваном Брајовићем и председником Владе Душком Марковићем, а планиран је и сусрет са представницима Хрватске заједнице у Црној Гори.

Оставите Коментар