Након што су га три нападача оборила ударцем у потиљак, уследило је невиђено брутално шутирање, толико да су згрожени остали сви коју су се нашли у то време усред риве, од туриста до особља ресторана крај чије се терасе инцидент догодио

У Башкој води је брутално претучен Саша В (30), држављанин Републике Аустрије, али и Србин и православац, што је за ову ружну причу, нажалост, било кључно.

Kукавички је око 19 сати нападнут с леђа док је супрузи и ћеркицама из фаст фуда носио храну, а након што су га три нападача оборила ударцем у потиљак уследило је невиђено брутално шутирање, толико да су згрожени остали сви коју су се нашли у то време усред риве, од туриста до особља ресторана крај чије се терасе инцидент догодио, јавља Јутарњи.хр.

Саша стварни повод не зна, јер нападачи нису ништа причали док су га батинали, али ни он ни његова супруга Мануела сумњају да је постао мета због тетоважа које има на телу. На листу десне ноге има тетовиран православни крст, на левом рамену тетоваже два најдража клуба, Вердера из Бремена и, на своју жалост, Црвене звезде из Београда. На десној руци своје име на ћирилици, а уз све то је око врата носио православни крст.

Са супругом Мануелом, Хрватицом из Човића крај Оточца живи у аустријском градићу недалеко Линца. Пре пет дана стигли су на летовање, јуче су га због овог немилог догађаја напрасно прекинули, а већ данас се враћају у Аустрију.

  • Родом сам из Српца крај Нове Градишке, али смо се у Аустрију одселили 1992. године, када сам ја имао две године. Мануела је долазила у посету оцу који је овде радио. Никакве међунационалне разлике нама нису биле битне да се заволимо и венчамо и никада ја свих ових година нисам имао проблема, а летовали смо у Водицама, на Виру, на Брачу, ма свуда – прича шокирани Саша у Мануелиној кући у Човићима, који је Хрватску сматрао другом домовином.

Оставите Коментар