Српска десница подржала је данас изгласани урбанистички план новосадског насеља Лиман којим је предвиђена градња још пет гаража вишеспратница које би решиле проблем недовољног броја паркинг места у овом делу граду.

“Урбанистички план намењен насељу Лиман, који је јуче изгласан у Скупштини града Новог Сада, решиће проблем недовољних паркиралишта у овом делу града. Велики проблем са којим се Новосађани свакдневно сусрећу на читавој територији Новог Сада јесу управо паркинг места, те остаје жал што се изменом овог плана од предвиђених осам одлучило за пет гаража вишеспратница, но, у сваком случају Српска десница подржава овај пројекат. Такође инсистирамо да град идентичним планом обухвати и насеља Нова Детелинара, Грбавица, Подбара, као и ужи центар града” рекао је Михаило Јањић, члан Председништва Српске деснице.

На наше питање да прокоментарише протесте грађана због изградње ових гаража Јањић је одговорио да број грађана који протестује најбоље говори о подршци Новосађана овом урбанистичком плану.

“Да коментаришем дванаест политички мотивисаних активиста, девет паса и репортере “N1” телевизије, бесмислено, жали Боже речи трошити! Њихова бројка можда и најбоље описује подршку Новосађана за овај урбанистички план. Истих тих девет лица, са нешто више расних паса и репортера америчких сателита, протестивала је и против градње вртића, што је јединствени случај у целом свету” закључио је Јањић.

Оставите Коментар