Кандидат за председника Србије Миша Вацић наставио је вечерас спејс на твитеру код другосрбијанаца. Иако су га претходни дан позвали на спејс и обећали му коректан однос и пристојна питања без провокација и вређања, у складу са својом психопатологијом нису испоштовали договорено.

Спејс код СамоДеје је био посећенији него икад. Преко 40 твитераша је чекало да постави питање. На хиљаде твитер корисника се укључило да слуша Вацићеве одговоре. Након два сата разговора, Вацић је поздравио све присутне и напустио спејс. Најбизарнији део је управо уследио тада након што је Вацић напустио спејс. Другосрбијански хејтери су пљували и оговарали Вацића као најбедније алапаче још неколико сати након његовог одласка са спејса.

Цео спејс од претходног дана можете послушати на линку испод:

Вацић се вечерас укључио на нови спејс, поставио фотографије својих докумената о војној способности и завршеним школама, како су му тражили на претходном спејсу, затим дао кратак коментар и напустио спејс.

https://twitter.com/MisaVacic/status/1508526459505287170?t=2-LimX9wXb7ytpzjI5T2Pg&s=19

– Ево људи ту сам, као што сам обећао јуче. Подигао сам вам слушаност. Хајповао спејс. Никад нисте имали више људи као синоћ.
Документа која сте јуче тражили сам поставио на мој профил. Можете погледати.
Да не буде ништа недоречено. Јуче сте ме питали за хапшење, пиштољ. Све сам објаснио. И како су ме ухапсили на превару и судили на лицу места, што је преседан и како су ми подметнули пиштољ док сам боравио у затвору. На пиштољу није урађена ни балистика, ни отисци али су ме за то судили 6 година.
Објаснио сам и мој боравак у Немачкој. Девојка ме је питала на немачком како сам. Одговорио сам јој на немачком. Објасио сам вам и за моје школовање. Сад можете и да погледате и да се уверите.
Хвала вам што сте ми дали простор на спејсу да то све лепо разјаснимо о жутом антисрпском режиму. Знам ја да сте ви већином присталице тог бившег режима и да вас моје речи неће навести да се замислите ни мало. Ко губи има право да се љути. Зато разумем што ме хејтујете. Ваша политика је прошлост. Моја је будућност. Српски национализам тек долази. Српски националисти преовлађују на изборним листама. Испоштовао сам вас да се поново јавим али се јуче нисте показали као људи, част малобројним изузецима. Зато ћу вам рећи оно што не желите да чујете и тако ћемо завршити – Живела Србија!- рекао је Вацић и напустио спејс.

Модератори спејса су остали затечени, покушавајући да испеглају ситуацију наставили су са вређањем Мише Вацића.

Пар минута након одласка Вацића спејс је са неколико стотина пратилаца пао на тројицу.

Оставите Коментар