Kако аналитичари оцењују Мило Ђукановић, председник Црне Горе, би вечерас током интервјуа за ТВ „НОВА“, поново могао да окриви Србију и државни врх наше земље, за пораз на недавно одржаним изборима у Црној Гори, где опозиционе политичке партије имају историјску прилику да после више деценија формирају власт без Демократске партије социјалиста (ДПС).

За свакога иоле упућеног у политичке и друге прилике у Црној Гори, више је него јасно да је управо Ђукановић искључиви кривац за пораз своје партије на изборима, јер је народ рекао доста криминогеном режиму, непотизму, партијском запошљавању, државним предузећима у приватном власништву и приватним компанијама у државном власништву, бродовима са кокаином и камионима са цигаретама, и пре свега застрашивању грађана нама братске земље.

Више је него јасно да је Ђукановић кривац јер је мачем напао Српску православну цркву (СПЦ) и тиме све свеце и светитеље, свештенство и вернике, и они су му пером узвратили.
Сада Ђукановић на све начине настоји да партијском врху оправда више него болан пораз на изборима, па се одлучио као и сви истински губитници, да кривца потражи у неком другом. Претпоставља се, овога пута, у Србији.

У Србији, али и у Гласу јавности који је отворено у финишу кампање, пре десетак дана напао јер не извештавамо по његовој вољи.

У Србији, као што то раде и Хрвати пред сваке изборе. Уосталом, они су га и подржали, а судећи по реторици, и саветовали.

Leave a Reply