Црногорске власти одбиле су помоћ председника Србије Александра Вучића у респираторима, захваљући му „на бризи о Црној Гори“, уз напомену да ће се Црна Гора сама снаћи, а друштвеним мрежама шири се шокантна, тачније речено, болесна порука тим поводом!

У поруци се наводи како је одбијањем помоћи Србије у респираторима Црна Гора заправо „спречила државни удар, изрежиран од стране руских служби и до зуба наоружаних српских паравојних формација“!?!

„Спречен нови државни удар на част и слободу Црне Горе, пет респиратора организованих и изманипулисаних од стране руских служби и наоружаних до зуба српских паравојних формација кренула су да сруше и униште све што је црногорско, али наш храбри министар је мудро разотркио ове планове и ставио до знања да му је на првом месту здравље његових грађана. Никад више пет респиратора!“, пише у поруци.

Подсетимо, председник Вучић изјавио је претходно у петак да Србија није отела, нити конфисковала ниједан респиратор Црној Гори, реагујући на оптужбе из Подгорице, и поручио да је Србија спремна да Црној Гори поклони пет респиратора.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар