Професор на Филозофском факултету Предраг Марковић навео је у емсији „Ново јутро“ на Пинку да је Мило Ђукановић умешан у функционисање Кавачког и Шкаљарског клана, преноси Republika.rs.

Марковић је истакао да је Црна Гора толико мала да је немогуће да Мило Ђукановић није упознат са криминалним радом два најокорелија клана у региону:

  • Магарци из два которска тела. Стварно верујете да Мило Ђукановић нема ништа ту? Колика је то земља? Ово је за Србију од виталне важности – изјавио је Предраг Марковић у „Новом јутру“.

Црну Гору чекају круцијални локални избори у Никшићу, врло важни за даље истеривање режима ДПС-а из свих пора власти. Демократски фронт је главни конкурент:

  • На парламентарним изборима су победили они који су победли је водила вера, људска права и слобода. Људи из Демократског фронта су хапшени, прогањани,… Ова друга страна ради као џубокс, за новац. Видели смо током божићних прослава, тј протеста. Издвојили су средства са скупу серију у којој Срби пале, кољу, убијају…Идеали су ипак јачи од новца.Мило има приватну државу, сав новац је код њега. Прижељкујем када ће из Црне Горе поново долазити песници, сликари, а не картели – одговорио је Марковић.

Оставите Коментар