Супруга Јакова Милатовића са којом има ТРОЈЕ деце ретко се виђа у јавности: KО ЈЕ МИЛЕНА, НОВА ПРВА ДАМА ЦРНЕ ГОРЕ

0

Јаков Милатовић, нови председник Црне Горе, ожењен је супругом Миленом.

Нови председник Црне Горе Јаков Милатовићожењен је супругом Миленом са којом има троје деце ћерке Сару и Ану и сина Давида.

Милена Милатовић је његова највећа подршка, како пишу медији, и данас је на гласачко место дошла у елегантној и једноставној комбинацији, али ефектној и модерној. Она је изабрала класично женско одело светлоплаве боје, док је испод сакоа носила белу блузу. Ташна и салонке биле су у боји коже и врло дискретним накитом.

Уочи прошлогодишњих локалних избора, Милатовић је представљен у медијима као човек без мрље у каријери и животу. Сматрају га пристојним и породичним човеком. Kажу за њега да је вредан, неуморан, посвећен отац Сари, Ани, Давиду и да је брижан супруг Милени.

Јаков Милатовић не виђа се често са породицом у јавности. Док је био министар у влади некадашњег премијера Црне Горе Здравка Kривокапића, усликан је са супругом Миленом и децом на једном јавном догађају крајем 2021. године.

Шта поседује Јаков Милаковић?
Према подацима из имовинског картона из 2021. године, Милатовић је власник стана од 46 квадратних метара који је купио. Са супругом Миленом Милатовић сувласник је и стана од 68 квадратних метара. Милатовић у пензионом фонду има 85.000 евра, а на текућем рачуну 7.000 евра. Милатовићева супруга на текућем рачуну држи нешто више од 3.000 евра, а у децембру је зарадила 909 евра. Власник је и аутомобила „рено меган“ из 2012. године, има стамбени кредит од 70.500 евра који враћа у ратама од по 452 евра месечно.

Оставите Коментар