Српска десница је на основу одлуке Председништва формирала одбор у Сремским Kарловцима, а на предлог Мише Вацића, председника Српске деснице, Радивоје Стојановић, професор физичке културе и васпитања, и приватни предузетник, изабран је за председника карловачког одбора.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

Скуштини је присуствовало више од 70 чланова, које је поздравио председник истичући да је поносан што се Србија буди и најзад окреће правим вредностима које Српска десница представља и жели да врати на место којем припадају.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

„Српски родољуби данас исписују странице нове, боље и лепше Србије. Србије која брине о вама, која брине о будућности наше деце.“, рекао је Вацић, додајући да Српска десница негује породичне, традиционалне вредности. “У нашем програм посебно је издвојен део који се бави пољопривредом, као стратешком привредном граном, а такође сматрамо да су мала и средња предузећа један од економских приоритета за Србију. Управо тај део нашег програма је важан за вас у Сремским Kарловцима, и трудићемо се да што више помогнемо у реализији пројеката. Такође, Српска десница се залаже стимулацију материнства, да свака мајка која има троје или више деце, добије националну пензију. Такође, нећемо дозволити да ниједна трудница добије отказ код послодавца, јер се одлучила да буде мајка. Боримо се да ми, Срби у Србији не будемо грађани другог реда, да будемо поносни нашу државу, и на нас саме.

Фото: srpskadesnica.rs
Фото: srpskadesnica.rs

На самом крају, обратио се и Радивоје Стојановић, председник ОО СД Сремски Kарловци, који је са посебном пажњом истакао да је новоформирани одбор у Kарловцима спреман да буде конструктиван и кооперативан, да су спремни да сарађују са локалном самоуправом у циљу побољшања квалитета свих грађана Општине Сремски Kарловци.

Advertisements
--