И вечерас се у Београду на углу улица Његошеве и Алексе Ненадовића окупила група људи око мурала Ратку Младићу. Раније данас на овај мурал је бачена кофа са кречом, који је касније спран водом.

Лидер Српске Деснице Миша Вацић, раније данас, био је на лицу места и рекао да у Београду има још неколико мурала који су посвећени Младићу.

Вацић је овом приликом додао и да је Младић јунак Србије који је сачувао многе животе, говори и да је Младићева фотографија у дому многих породица у нашој земљи.

“Постоје мурали Ратка Младића у Раковици, на Новом Београду, у Земуну, широм Србије. Ја познајем једне друге уметнике који су осликали лик бесмртног јунака Ратка Младића који је неправедно утамничен у Хагу. Жао ми је да академски грађанин и млад човек полива ово дело. Ја нисам присталица насиља и претњи, не треба да се прети. Ратко Младић треба да краси многе зидове. Не може се оскрнавити оно што је народу Србије у срцу. Његове слике су и у становима многих српских породица“ – рекао је Вацић.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

1 KОМЕНТАР

  1. Потпуно подржавам Г Мишу све је лепо рекао ….али те наци –бабускере жене у црном Весна Пешић Соња Бисерко Наташа Кандић које уништавају све Српско и пролазе нажалост некажњене, зашто се
    на “ скуповима грађанске опозиције“ виоре педерске заставе?? Зашто то дозвољавати.На једној слици са њиховог јучерашњег протеста виде се бар 2 педерске заставе и то у 1ом реду!!То је енормна увреда атак на сваког Србина Православца!

Оставите Коментар