У ИМЕ ОЦА, СИНА И СВЕТОГА ДУХА,

СВАКИ ЧОВЕК, КОЈИ КАЖЕ ДА ВЕРУЈЕ У БОГА И ЖИВОТ У НЕБЕСКОМз ДУХОВНОМ, ЗА ЧОВЕКОВА ЧУЛА НЕДОДИРЉИВОМ ЦАРСТВУ, ТРЕБА ДА ЗНА КАДА ПРОЧИТА, У СВЕТОМ ПИСМУ ОТКРИВЕЊЕ СВЕТОГ ЈОВАНА, ДА ДОЛАЗИ ВРЕМЕ, УЗ БОЖИЈЕ ДОПУШТЕЊЕ, АРМАГЕДОНА, СВЕТОГ РАТА , ЗЛА ПРОТИВ ДОБРА ЧОВЕКА, СТВОРЕНОГ ПО ОБРАЗУ, СЛИЦИ И ИКОНИ БОЖИЈОЈ И СВЕГА ШТО ЈЕ ДОБРИ БОГ, СТВОРИО.

БИЋЕ ОНАКО, КАКО ЈЕ ЗАПИСАНО У СВЕТОМ ПИСМУ, ЈЕР РЕЧИ БОЖИЈЕ ПОТВРЂУЈУ ИСТИНУ И ОТКРИВАЈУ ВЕЧНУ ТАЈНУ, ЖИВОТА И СМРТИ.

СИН БОЖИЈИ, ИСУС НАЗАРЕЋАНИН, ХРИСТОС СПАСИТЕЉ, ЈЕ ПРЕКО СВЕТОГ ЈОВАНА БОГОСЛОВА, РЕКАО У ОТКРИВЕЊУ БОЖИЈЕМ, ШТА ЋЕ И КАКАВ ЋЕ ПОСЛЕДАК БИТИ.

КАДА НЕ БИ БИЛО ТАКО, КАКО ЈЕ БОГ РЕКАО И КАКО ЈЕ ЗАПИСАНО, БОГ НЕ БИ НИ ПОСТОЈАО.

ЧОВЕК БИ ТАДА БИО СТВОРЕН, ОД МАЈМУНА ИЛИ АМЕБЕ, КАКО СУ ТО НАПИСАЛИ БЕЗБОЖНИ ЉУДИ, ДАРВИН, НИЧЕ , МАРКС И ДРУГИ, КОЈИ СУ НА СВОМ ПОСЛЕТКУ, ОД ПАМЕТИ СВОЈЕ ПОЛУДЕЛИ.

ХВАЛА И СЛАВА БОГУ ЗА СВЕ И ЗА ОТКРИВЕЊЕ, КОЈЕ ЈЕ БОГ ДАО, ЧОВЕКУ ВЕРУЈУЋЕМ, ДА СЕ НЕ БОЈИ, СТРАХУЈЕ И ПАТИ, ЈЕР БОГ ЈЕ СВУДА ПРИСУТАН, СВЕ ГЛЕДА И НА КРАЈУ СВЕГА, БОГ ЋЕ ПОБЕДИТИ, СВАКО ЗЛО И ОНОГА, КОЈИ УНИШТАВА БОЖИЈЕ СТВАРАЛАШТВО.

ОНАЈ, ЧИЈЕ ИМЕ НЕ ЗАСЛУЖУЈЕ НИ ДА СЕ ИЗГОВОРИ, ТО РАДИ И ЗНА ДА БОГ ПОСТОЈИ, ЈЕР ЈЕ ОТПАО ОД БОГА, ПРЕПОЗНАЈЕ БОГА И ДРХТИ ОД СТРАХА, А РАДИ ТО ШТО РАДИ, ДА УНИШТИ ЧОВЕКА БОЖИЈЕГА, ДА МУ ОДУЗМЕ СВАКУ СЛОБОДУ И НАПРАВИ РОБА И РОБОТА ОД ЧОВЕКА, ПО СВОЈОЈ ЛУДОЈ ВОЉИ И УНИШТИ СВЕ, ШТО ЈЕ БОГ СТВОРИО НА ЗЕМЉИ, ЗЕМЉУ И НЕБО ИЗНАД ЗЕМЉЕ.

НАДА У РЕЧ БОЖИЈУ, ВЕРА У ДОБРУ ВОЉУ БОЖИЈУ, ЉУБАВ ПРЕМА БОГУ И ЧОВЕКУ ОД БОГА СТВОРЕНОГ И ЉУБАВ ПРЕМ СВЕМУ ШТО ЈЕ ОД ДОБРОГА БОГА СТВОРЕНО, ДА БУДЕ У СВАКОМ ЧОВЕКУ, ДО ЊЕГОВОГ ПОСЛЕТКА У ТЕЛУ НА ЗЕМЉИ.

ВЕРУЈМО У БОГА ЖИВОГА И ИЗДРЖИМО СВЕ НЕДАЋЕ , МИРНО СА ЉУБАВЉУ ПРЕМА БОГУ И ЧОВЕКУ КОЈИ НИЈЕ ПОЛУДЕО.

ЖАЛИМО ЧОВЕКА КОЈИ НЕЋЕ ДА СЕ ПОКАЈЕ, ПОПРАВИ, ИЗЛЕЧИ И ПОСЛУША РЕЧ БОЖИЈУ И ПРИМИ ВЕРУ У БОГА.

АМИН, БОЖЕ ОПРОСТИ И ПОМОЗИ +++

02.12.2021.
Млађан Беочанин, родом из лепе Рашке.

Оставите Коментар