Уједињење Републике Србије, Републике Српске и Црне Горе на искључиво миротворан начин било би праведно решење, изјавио је историчар Александар Раковић у интервјуу за Новосадску телевизију.

С тим у вези Раковић је казао да би референдум у Републици Српској сигурно одлучио о раздруживању с протекторатом БиХ, а потом би било очекивано уједињење Републике Српске с Републиком Србијом.

Што се тиче Црне Горе, Раковић је рекао како би требало да се пониште резултати покраденог референдума из 2006. јер актери организације референдумске преваре Душко Кнежевић и Светозар Маровић увелико говоре о тој крађи којом је разбијена заједничка држава Србије и Црне Горе.

Када је реч о Северној Македонији, Раковић је казао да од 1. јануара 2023. више неће бити границе између Србије и Северне Македоније, у склопу пројекта “Отворени Балкан”.

Нове околности, нагласио је Раковић, донеће праведна решења, а међу њима је и логичан расплет да се три српске државе уједине, а да тим интеграцијама у неком виду приступи и македонска држава.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар