Новинар и активиста Томо Ловрековић, широј јавности познат по филму “Мета породица” о нападима на фамилију Вучић, учланио се данас у Странку слободе и правде!

Он је у приступници навео да га је за чланство препоручила Мариника Тепић, а своје мотиве објашњава овако:

– Верујем у слободу и правду, а као члан ћу хитно тражити ванредну скупштину, како би из наше странке избацили тајкуне, олоше и издајнике и вратили је народу. Нема предаје – истакао је Ловрековић, који истиче како ће већ у понедељак посетити страначке просторије где очекује да га Мариника дочека у традиционалној ношњи, уз со, погачу и дрес Саутемптона како ред налаже.

– Слобода и правда су универзалне вредности, на свим меридијанима, од Луксембурга, преко Маурицијуса, до Мадере, додуше не оне у Kалифорнији, већ у кругу двојке. Од странке не тражим пуно, један од бата Гојкових станова за почетак је ок – каже Ловрековић који истиче да ће предложити значајне промене у тој партији.

– Ако уваже моје идеје, већ до избора нам неће више бити довољан комби, већ ће нам требати минибус за све чланство које није запослено у Мултикому. Уосталом, о свему ћу уживо са лепом Маром у понедељак – каже овај новинар

Оставите Коментар