„Разговарао сам у више наврата са Дачићем, сваки пут је тако. Ми ни реч нисмо рекли о њима. Ми који смо добили сами 150 мандата без коалиционих партнера, нисмо рекли ни реч, а они долазе на рушилачке протесте, а онда кукају: јадни ми“, прокоментарисао је ситуацију са СПС-ом председник Србије Александар Вучић.

  • Онда морате да се суочите са тим и испадне да је СНС крив што су коалициони партнери ушли у Скупштину – казао је Вучић.

Он је истакао а је гледао истраживање јавног мњења и да су људи кивни и бесни због насиља које се догодило.

  • Срби воле државу, неће да пусте да им рушите Скупштину – закључио је.

Подсећамо, претходних дана се говорило о учешћу одређених функционера СПС-а на протестима који су се одржавали у даним аза нама у Београду и широм Србије. Након тога лидер ове странке је искључио те функционере, и рекао да је на делу „буна у странци против њега“. Међутим, он је рекао да неће рушити Вучића.

  • То су (појединци из СПС-а) лоши примери и замолио сам председника Вучића да ми шаље све шта год има неко мој да је направио неку глупост. Мислим да је наша партија у целини остала на оном путу који сам ја за зацртао још прво вече протеста – рекао је раније Дачић гостујући на ТВ Хепи.

Оставите Коментар