Тајкун Мирослав Мишковић у својим редовима има на десетине оданих сарадника. Њихов задатак је да убијају привреду Србије по налогу западних центара моћи и да увећавају богатство Мирослава Мишковића. Ти његови сарадници су економске убице Србије. Један од тих Мишковићевих убица је и Драган Филиповић.

Драган Филиповић рођен 1968. године у Београду. Он је један од економских убица Мирослава Мишковића. Своју каријеру започиње 1994. године у Делта Холдингу. После промена 5. октобра и доласка ДОС-а на власт заједно са Мирославом Мишковићем учествује у разарању српских фабрика, фирми, пољопривреде. За своје заслуге награђен је 2002. године када са свега 34 године постаје генерални директор Делта Маxи. На позицији генералног директора Делта Маxи остаје до 2010. године.

Заједно са Мирославом Мишковићем учествовао је у уништавању бројних предузећа. Уништили су ПКБ- Пољопривредни комбинат Београд. Мирослава Мишковић и Драган Филиповић су 2011. године поставили на место директора ПКБ њиховог радника Рајка Мандића. Рајко Мандић је пре тога деценију радио у Мишковићевој Делти. За две године Рајко Мандић је успео да задужи ПКБ за 40 милиона евра. ПКБ је сву механизацију морао да купује преко Мишковићеве фирме Делта Аграр.

Мирослав Мишковић и Драган Филиповић уништили су многе фирме и оставили на хиљаде људи без посла. Навешћемо још једно предузеће које су уништили. Фабрика ИМПА у Земуну која је запошљавала неколико стотина радника уништена је од стране Мишковићевог убице Драгана Филиповића. Драган Филиповић не само да је ово предузеће уништио већ га је за свог газду купио испод цене. Да се ради о веома способном екомомском убици сведочи и чињеница да је Драган Филиповић успео да приликом куповине ИМПЕ издејствује и да у цену не уђје 5 хектара земље у Добановцима, које је Мишковић фактички добио беспатно.

Данас је Драган Филиповић веома богат човек. Његово богатство се процењује у милионима евра. Мирослав Мишковић га због својих заслуга опет награђује 2016. године када га поставља на позицију председника Извршног одбора Генерали Осигурања. Такође он је и члан Одбора директора и Извршни директор Друштва за управљање добровољним пензијским фондом Генерали.

Оставите Коментар