Немиле сцене са протеста из Црне Горе, када је на вернике СПЦ испаљен сузавац, изнедриле су новог хероја, а реч је о Бојану Рукавини – ватрогасцу који је одбио да пружи асистенцију полицији.

Осим тога, Бојан је 30. децембра успео да спасе пса у Микулићима.

  • Сви живи и здрави… Прелепи амбијент и срећан крај за завршетак једног напорног дана – написао је Бојан на фејсбуку и објавио фотографије и видео-снимак спасавања пса.

Подсећамо, Рукавина је одмах након што је одбио да пружи асистеницији полицији против голоруког народа у Црној Гори послат пред дисциплинску комисију која ће га, како се претпоставља, највероватније суспендовати јер је шеф ватрогасне у Бару из владајуће партије.

  • Ватрогасци треба да представљају наду за унесрећени народ, а не да глуме силу државног апарата пред људима који су главни правде. Паметноме доста… – написао је Бојан на својој Фејсбук страници.

Убрзо потом, овај ватрогасац је објавио и Одлуку којој се шаље пред дисциплински комисију, и то уз коментар: „Кад сам био мали знао сам свој правац, бићу ватрогасац а не полицајац.

Након своје објаве на друштвеним мрежама, овај храбри Баранин је почео да добија на стотине порука подршке и коментара јер је брзином светлости ова информација почела да се шерује по мрежама.

Leave a Reply