Немиле сцене са протеста из Црне Горе, када је на вернике СПЦ испаљен сузавац, изнедриле су новог хероја, а реч је о Бојану Рукавини – ватрогасцу који је одбио да пружи асистенцију полицији.

Осим тога, Бојан је 30. децембра успео да спасе пса у Микулићима.

  • Сви живи и здрави… Прелепи амбијент и срећан крај за завршетак једног напорног дана – написао је Бојан на фејсбуку и објавио фотографије и видео-снимак спасавања пса.

Подсећамо, Рукавина је одмах након што је одбио да пружи асистеницији полицији против голоруког народа у Црној Гори послат пред дисциплинску комисију која ће га, како се претпоставља, највероватније суспендовати јер је шеф ватрогасне у Бару из владајуће партије.

Gepostet von Bojan Dweerdoe Rukavina am Montag, 30. Dezember 2019
  • Ватрогасци треба да представљају наду за унесрећени народ, а не да глуме силу државног апарата пред људима који су главни правде. Паметноме доста… – написао је Бојан на својој Фејсбук страници.

Убрзо потом, овај ватрогасац је објавио и Одлуку којој се шаље пред дисциплински комисију, и то уз коментар: „Кад сам био мали знао сам свој правац, бићу ватрогасац а не полицајац.

Akcija spasavanja psa u Mikulicima… Svi zivi i zdravi… 🙂 prelijepi ambijent i srecan kraj za zavrsetak jednog napornog dana

Gepostet von Bojan Dweerdoe Rukavina am Montag, 30. Dezember 2019

Након своје објаве на друштвеним мрежама, овај храбри Баранин је почео да добија на стотине порука подршке и коментара јер је брзином светлости ова информација почела да се шерује по мрежама.

--

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here