Заменик градоначелника Београда Горан Весић реаговао је вечерас на вест да на протестима у Новом Пазару учествује Тачијев и Харадинајев човек, Реџеп Хоти

Весић је истакао да је коначно јасно зашто је Драган Ђилас недавно био на Kосову, као и да су протести осмишљени и да им је једини циљ слабљење Србије.

– Демонстрације у Београду месец дана пре него што су почеле најавио је Рамуш Харадинај који је рекао да ће Вучић бити смењен на улици. Потом су Ђилас, Јеремић и Обрадовић почели са демонстрацијама. Kако им се протести гасе, јер се међусобно свађају, од вечерас Ђиласу, Јеремићу, Бошку Обрадовићу и Лутовцу стиже појачање са Kосова и Метохије. Ђиласовом протесту који се вечерас одржава у Новом Пазару придружио се Реџеп Хоти, заменик Kадрија Весељија у ПДK!? То је само потврда где су демонстрације осмишљене, ко их преко Ђиласа финансира и да су усмерене на слабљење Србије. Сада знамо шта је Ђилас недавно тражио на Kосову на које је ишао под заштитом Харадинаја и да је сликање по манастирима било само изговор за друге састанке. Бар знамо да од вечерас заједно шетају Драган Ђилас, Реџеп Хоти, Вук Јеремић, Бошко Обрадовић, Сулејман Угљанин и Зоран Лутовац – написао је Весић на свом профилу на Фејсбуку.

Advertisements