Заменик градоначелника Београда и члан Председништва СНС-а Горан Весић потврдио је данас да га је председник странке Александар Вучић предложио за заменика шефа Изборног штаба напредњака.

„За мене је велика част што је предсеник Вучић предложио Председништву да будем његов заменик у Изборном штабу. То је за мене доказ да могу да пружим конкретан допринос да наша странка победи на свим нивоима, од председничких, преко парламентарних до локалних избора“, изјавио је Весић за Тањуг након што је у друштву премијерке Ане Брнабић обишао радове на реконструкцији позоришта Дадов.

Навео је да ће се кампања СНС-а ослањати на презентацију досадашњих резултата и визије будућности.

„Показаћемо грајанима импресивне резултате, без обзира да ли је реч о спољној политици, економији, друштву или култури. И заиста се Србија није никада успешније развијала и с друге стране то ће бити наш кредибилитет да дамо људима визију о томе како ће се Србија развијати наредних година“, рекао је Весић.

Он је истакао да је апсолутно сигуран да ће Александар Вучић као председнички кандидат све листе СНС-а добити апсолутну већину, и да ће то бити глас грађана за рад, развој и да Србија одлучује о својој судбини самостално, без утицаја великих сила.

„Када кажемо да је данас просечна плата у Београду 741 евро, а била је око 433 евра 2013, ми сада гласамо да просечна плата у Београу 2030. година буде 200.000 динара“, рекао је Весић.

Заменик градоначелника Београда је додао је да је у Београду отворено 170.000 радних места, да је у Србији изграђено 200 фабрика и да се гради 12 аутопутева.

„Када кажемо да ћемо у марту имати између Београда и Новог Сада воз који ће саобраћати брзином од 200 километара на сат, то значи да је глас за Александра Вучића глас да сутра то имамо и до Ниша и до других градова Србије. Тако да, гласајући за Александра Вучића гласамо за развој, што ће бити наша основна порука“, закључио је Весић.

Оставите Коментар