ВЛАСНИК „Вечерњих новости“ Бобан Рајић изјавио је да су 70 година постојања „Вечерњих новости“ година велика обавеза да наставимо да трајемо и радимо још квалитетније.

  • Изузетно сам почаствован што у саставу друштва „Медиа 026“ из Смедерева данас имамо новинску кућу која слави 70 година постојања. Нарочито ме радује чињеница да су „Вечерње новости“ у тешким и изазовним временима, које су део наше историје, успеле да сачувају оно по чему нас читаоци посебно цене и свакодневно одају поверење купујући најбољи српски лист – „Вечерње новостги“. Успели смо у свом циљу да у сваком тренутку благовремено тачно и истинито пренесемо информацију до сваког нашег читаоца и надам се да ћемо заједно и у времену који је испред нас остати на истом курсу – казао је Рајић.

Како истиче, менаџмент „Вечерњих новости“, на челу са директорком Оливером Анђелковић и главним и одговорним уредником Милорадом Вучелићем, свакодневно ради на стварању бољих услова за рад, повећању личног доходка сваког појединца.

  • Надам се да ћемо од наредне године имати значајан број нових колега који ће нам помоци да одговоримо на најбољи начин свим тржишним изазовима. Запослени у „Вечерњим новостима“ треба да знају да сам ја поносан на њих. Седамдесет година постојања „Вечерњих новости“ је велика обавеза да наставимо да трајемо и радимо још квалитетније – констатовао је Рајић.

Оставите Коментар