Министар унутрашњих послова Александар Вулин истакао је данас да председник Србије Александар Вучић као ни чланова његове породице који су прислушкивани нису разговарали ни са једним нарко дилером или неком особом која је ухапшена и осуђена, за разлику од Драгана Ђиласа и Маринике Тепић.

Вулин је то казао на седници Скупштине Града Београда одговарајући на питање које му је упутио председник ССП-а Драган Ђилас на конференцији за медије испред Сава центра пред почетак седнице које се тиче прислушкивање председника и са ким је разговарао 1.571 пут с обзиром на то да је Тепић помињала Мишу Вацића.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

  • Председник Вучић није разговарао ни са једним нарко дилером, нико са којима је разговарао није ухапшен, нити осуђен. Али, ви јесте. Бар два нарко дилера са којима сте били у непосредној комуникацији се налазе у затвору, доказано, пресуђено. Није мудро да ви некога оптужујете, а да нисте проверили – поручио је Вулин Ђиласу и Тепић.

Вулин је истакао да особе са којима су председник Вучић и чланови његове породице разговарали нису судски обрађене и додао да то значи да те мере прислушкивања нису дале никакав резултат и у најмању руку су биле погрешне.

  • Није неосновано претпоставити, а истрага је и дала своје мишљење, да су људи који су били на мерама прислушкивања, били на тим мерама не зато што су урадили нешто за шта треба да буду осуђени, већ зато што су у комукацији са председником или члановима његове породице. Ако није тако, зашто ти људи нису ухапшени – казао је Вулин.

Наводећи да је Ђилас казао и да нема рачуне у иностранству, а да председник Вучић то прича знајући да то није тачно, Вулин истиче да он лично не зна да ли има или не рачуне у иностранству, али да зна да Вучић не говори ништа узалуд и не говори оно у шта није сигуран.

Претпоставља да ће председник Вучић када се врати у земљу одговорити на то и то дајући доказе.

Оставите Коментар