Председник Покрета социјалиста Александар Вулин одговорио је црногорском председнику Милу Ђукановићу, који је јуче рекао да је Москва развила две озбиљне базе деструкције – Србију и Републику Српску.

„Као и сваки бивши Србин, Мило Ђукановић мрзи Русију таман онолико колико воли руски новац. Када су Руси куповали црногорска брда и плаже, Мило Ђукановић није имао примедби на Русију и њен утицај”, рекао је Вулин.

Он је додао и да је Црна Гора под Милом Ђукановићем извезла више кокаина него његушког пршута, и да је зато увођење санкција Русији од стране Црне Горе изазвало панику на тржишту кокаина у читавом бившем СССР-у.

„Једино кога бивши Србин мрзи више од Русије су Србија и Република Српска, нема усташе без бившег Србина”, изјавио је лидер Покрета социјалиста.

Ђукановић је јуче на Балканском интеграционом форуму (БИФ) рекао да у Црној Гори нема русфобије, али има „одлучности да се не дозволи агресија”, и истакао да је Москва развила две „озбиљне базе деструкције” – Србију и Републику Српску.

Оставите Коментар