Пише: Embargo.rs

Мрзак му је напрасно постао режим у Србији, председник Вучић и сви остали – али нису му мрске паре које зарађује у до колико јуче “братској земљи”… Захваљујући алавости људи из општине Палилула, Дака ће да гради у скоро центру Београда, док у исто време сипа “дрвље и камење” против власти, председника Вучића и свих оних које није могао да обрлати или поткупи… Али, није све тако било лоше по Даку Давидовића, више него скромног новокомпонованог политичара, погубног реторичара коме је језик, не средство говора, него начин да све око себе понижава и ниподаштава опскурним пастирским изразима…

До колико јуче је тај “богати” Дака био финансијски предводник борбе за имовине СПЦ у Црној Гори, жестоки противник Милогораца и утирања вишестолетног постојања СПЦ у Црној Гори… Све док се није десило, оно што се десило у београдском хотелу “Краун Плаза”?! Дака је упуцан из снајпера! Срећом је прошао само са лакшим повредама, али је тај догађај умногоме трасирао његово потоње “осветничко” понашање према Србији!

Наиме, неко му је протурио бесмислену причу, како је држава Србија хтела да га убије?! Зашто? Због чега… Ако је он био један од главних спонзора литија, борбе народа за своју цркву, своју веру… Да неагументоване сумње буду још јаче у помућеној свести Даке Давидовића, побринуо се један каснији бизарни случај: током једне хируршке интервенције коју је Дака имао у Београду, на тренутак је у операционој сали и целој згради нестало струје?!?

Е, то је био њему дефинитивни сигнал да Србија хоће да га ликвидира, без обзира што је све по њега окончано на најбољи начин! Али, Дака је одмах збрисао из Србије на једну клинику у Немачкој, где је наводно завршена операција која се првобитно радила у Београду?!

Све су то за њега били аргументи да умисли како му “власти у Србији” раде о глави, па је убрзо после тога – окренуо ћурак наопачке и кренуо у сопствену политичку авантуру, што је Мило оберучке дочекао… А, тиме је Дака сасекао једину здраву грану у његовом досадашњем националном деловању гурајући свим Србима у Црној Гори прст у око?!

Међутим, ако је љут на српске власти, Вучића лично – очигледно није на српске паре, мувачине и апетите појединих напредњака који и даље седе уз скуте шефу, а иза сцене трпају велике паре у своје џепове…

Е, то више у Србији “неће да може”…

Е. Е.

Оставите Коментар