Током синоћњег интервјуа председника Вучића из Абу Дабија, дошло је до жучне расправе у табору Народног покрета, јер је Здравко Косановић пружио отворену и недвосмислену подршку председнику Србије на његове наводе, при чему неколико пута током интервјуа није скривао своје одушевљење гласним гестикулацијама. То је посебно наљутило и ражестило Даку Давидовића, који је Косановићу на веома оштар и непримерен начин замерио на таквом понашању.

Међутим, како би спречили цепање Народног покрета само неколико дана пред локалне изборе у Никшићу, Давидовић је једва смогао снаге и ауторитета да замоли Косановића да те ствари не процуре према јавности како се не би десио најгори сценарио по Давидовића, а то је да Народни покрет пропадне пре почетка самих избора у недељу.

Поставља се питање да ли је Косановић јавно хвалио председника Србије зато што заиста верује и има поштовање према њему, или је то радио како би заштитио своје прљаве и лукративне послове на територији Србије, оставља се питање. Мада, који год да су му мотиви, свакако ће се завршити лоше по Народни покрет и Давидовића, због чега се очекује да ће се криза у истом додатно продубљивати, и веома је могуће да тај покрет неће у пуном саставу на предстојеће изборе, с обзиром да је већ сада испод цензуса, а све ове ствари које се дешавају свакако додатно компликују ситуацију у Народном покрету.

Оставите Коментар