Док је председник Вучић у обраћању нацији говорио о две теме од највећег националног значаја о Косову и Метохији и популационој политици Стбије, лидер ПСГ Саша Јанковић блатио га је и вређао на Твитеру!

Танјуг
Танјуг

Јанковић који се суочио са чињеницом да су га сви гласачи напустили будући да је на београдским изборима освојио знатно мање гласова него на председничким, очигледно покушава сад на овај начин да их поврати. Прангијањем. неко како…

– Никад недостојнији човек није био на дужности председника Републике. „Кретени, хуље, битанге, барабе…“ Рекао сам му једном да ћу спречавати да прође као Чаушеску, јер Србија заслужује цивилизоване смене власти. Али шта ради, велико је питање да ли ће ико то моћи да спречи – написао је без блама и срама Јанковић.

Танјуг
Танјуг

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов за Ало каже да Јанковић отворено позива на рат и крваве сукобе.

– Јанковићу изгледа недостаје барут на рукама, па призива грађански рат и стрељања, јер то је био сценарио у Румунији, на који се он позива и који призива. Дакле, да би се дочепао власти био би спреман туђу децу да гурне у сукобе и погибију, државу у хаос и безнађе, јер нема за њега ништа вредност, осим болесне жеље да се докопа власти и опседнутост смрћу. Само би било крајње време да нам Јанковић каже колико је глава треба да падне да би он коначно намирио своју потребу за смрћу? Али ипак мислим да је народ препознао овог језивог мрачњака и да му и не остаје ништа друго, осим да своје импотентно бављење политиком и своју некрофилију компензује и задовољава изливима мржње према Вучићу и Србији на друштвеним мрежама – рекао је Јованов.

Извор: informer.rs