Сценарио жутог режима у “монтенегринској” Црној Гори, као у Србији, за време владавине издајничког жутог режима када су Тадић, Јеремић и Ђилас заводили страховладу хапсећи српске родољубе, готово је идентична представа која се ових дана дешава у Црној Гори. Српској Црној Гори окупираној од стране Милових издајника, који већ годинама покушавају да пониште све што има префикс српски. Почев од порекла, преко цркве до тога да смо један народ.
Мило је очигледно одлучио да се користи свим расположивим средствима, и преписаним методама од стране жуте “србијанске” братје, те је наредио полицији да спорведе незакониту и насилну акцију у којој су Марку Милачићу, председнику Праве Црне Горе нанете тешке телесне повреде у виду фрактура шаке, приликом покушаја да се обрати на протесту, који је уредно пријављен и одобрен од стране Управе полиције, а поводом најновије афере црногорског правосуђа.

Овим срамним актом који представља брутално кршење закона, поред Милачића лишено су слободе и Владислав Дајковић, Драган Влаховић, као и Дијан Дробњак.

 

View this post on Instagram

 

‼️ПРАВА ЦРНА ГОРА: ПОЛИЦИЈА МИЛАЧИЋУ ПОЛОМИЛА ДИО ШАКЕ У незаконитој и насилној акцији полиције Предсједнику Праве Црне Горе Марку Милачићу нанијете су тјелесне повреде у виду фрактуре палца лијеве шаке, хематома и огреботина у предјелу руку и ледја. Марко Милачић је због санирања нанијетих повреда из Управе полиције возилом Хитне помоћи упућен у Ургентни центар, гдје се тренутно налази. Права Црна Гора најстрожије осуђује сраман терор и хапшење Предсједника Марка Милачића и других чланова Праве Црне Горе. Марко Милачић ће се у убрзо обратити јавности. Ускоро опширније.

A post shared by Marko Milačić (@marko.d.milacic) on

“Режим Мила Ђукановића није ништа друго него продужена рука издајничког жутог режима под чијом се окупацијом налазила Србија. Преписујући Тадићеве методе, Ђукановић овим жели да застраши Србе који живе у Црној Гори. Упркос покушају режима да лажирају податке, Срби ипак чине већински народ. Напад на Марка Милачића, хапшење и лишавање слободе њега и његових најближих сарадника, представља противправни поступак, и желим да упутим подршку из братске Србије.”, истако је Миша Вацић, председник Српске Деснице, истичући да је и он сам преживео тортуру за време ткз. демократске владавине, када се полиција користила истим репресивним методама, хапсећи младе патриоте.

 

“Усташке методе којима се Ђукановић служи, правећи листу Срба којима је забранио улазак у Црну Гору, неће нас застрашити. И само ћу поновити чињеницу, подсетићу Мила како је завршио у Србији режим који се супротставио своме народу. Подсетио бих га како су завршили и Тадић, и Јеремић, и Ђилас. Ја сам на слободи и окупљам највећи број српских патриота у политици Србије, док је њих народ казнио заборавом. Зато поручујем Марку – Издржи, треба да има ко да влада после Мила“.

Оставите Коментар