Српска десница очекивала је данашњу велику и здраворазумски логичну дипломатску победу Србије поводом одлуке парадржавника и терористе Рамуша Харадинаја да тзв. Косово одустаје од  покушаја да постане члан највеће антикриминалне организације на свету – ИНТЕРПОЛ -а! Амбасада Републике Србије у Паризу добила је званичан допис од самозваног косовског премијера у оставци Харадинаја којим обавештава званичну државу Србију да неће ни покушавати да кандидује своју лажну творевину за чланство у ИНТЕРПОЛ-у. На данас отвореном скупштинском заседању ове угледне организације у Чилеу Србија је учврстила свој суверенитет на међународном плану! Српска десница изражава политичку и моралну подршку свим државним органима Србије који су на правно утемељеним доказима извојевали победу над ноторним албанским терористима и крупним нарко дилерима који би себе да представе као мирољубиве демократске политичаре који штите „угњетену“ албанску популацију на сувереној српској територији од наводног српског терора.

Српска десница подсећа да је време обмана прошло и да ће упорном и национално одговорном политиком ситуација у свету постајати све повољнија за српски народ и државу. Тренутно најпопуларнији албански „политичар“ на српском Космету је Аљбин Курти, правоснажно осуђени терориста и бандитски организатор током оружане побуне на КиМ ради сецесије дела наше територије. Овај беспризорни криминалац пуштен је нелегалним актима марионетског „жутог“ режима уз још 2107 правоснажно осуђених бандита 2001.године.

Српска десница се са дубоком националном и правном одговорношћу бори како против албанских сецесиониста и убица тако и против њихових другосрбијанских савезника из другог антисрпског и антидржавног ешелона. Верујући у исправност вековног искуства српског народа, држимо се изреке да Бог има вунене ноге али челичне руке! Тако је са лажном косовском државношћу у ИНТЕРПОЛ -у данас, а биће им још теже у будућности када држава Србија уз помоћ Српске деснице крене пуним капацитетом на неправду и криминал. Исто важи и за домаће петоколонаше којима новац албанске мафије није нимало стран! То зна и ИНТЕРПОЛ!

Миша Вацић

ФОТО: Српска Десница

Оставите Коментар