Млади кошаркаши Србије доживели су хорор у Удинама, где се налазе на Европском првенству, када их је ножем напао један Албанац. Према првим информацијама нико од наших момака није повређен

  • Наша деца су добила пола сата слободног времена, изашли су из хотела у Удинама да се мало прошетају и опусте, када је наишао један Албанац на бицикли и почео да их вређа. Говорио је “Но Србија, Kосово – Албанија”. Момци су му показали руком да се склони. Он се није померио, већ је почео још јаче да прозива и провоцира. Дечаци су се тада окупили око капитена – рекао Игор Ракочевић за Блиц!

Потом је наступила сцена као из хорор филмова.

  • Тада је тај Албанац сишао са бицикла и почео да их јури ножем. Момци су се толико уплашили, разбежали и дошли до хотела. Срећом, нико није повређен. Случај је пријављен полицији. Иначе, третман наше репрезентације у Удинама је очајан, судије су нам јуче отеле победу, промаја дува свуда у хали, не може да се игра и да се шутира. Деца су јуче плакала због тог пораза. Сутра би требало да играју одлучујућу утакмицу за одлазак на Европско првенство. Страшно смо незадовљни третманом – закључио је потпредседник Kошаркашког савеза Србије.

2 KОМЕНТАРА

  1. шиптарски смрадови тако једино исказују своју храброст иза леђа на Српској деци или старим људима.

Оставите Коментар