Дежурни душебрижници су поново удружени против српских интереса. Разне бабетине које предводе невладине организације у Србији, али и шире, и остали се свим силама напрежу како би се следећа битка за интересе српске нације изгубила. А поприште битке је Црна Гора у којој по сваку цену морају да спрече одржавање пописа становништва 2021 године.

Свесни су сви спољни агенти како их правилно треба називати јер раде за интерес страних земаља и нација а противно интересима Србије и српског народа да ће резултати пописа становништва у ослобођеној Црној Гори бити поражавајући за усташку камарилу која је замало и у Црној Гори успела да умањи и понизи српски народ. На нашу срећу такав сценарио је пропао и српски народ је васкрсао предвођен Митрополитом Амфилохијем и нашим владикама у непрекидним литијама које су показале и доказала снагу српског јединства а резултати на изборима у Црној Гори су само логичан след те снаге и енергије.

Шта се може очекивати на попису становништва у Црној Гори и зашто се непријатељи наши толико плаше?

На попису у Црној Гори 2011. године је било око 30% Срба а реално је много оних који су били уцењени или застрашени да морају да се изјашњавају као Црногорци (читај монтенегрини) јер им је егзистенција директно била угрожена од стране тада владајуће ДПС која је по терену спроводила тихи геноцид овај пут не истребљењем као што су то радили у НДХ и творци идеје уништења Срба на овом простору него уценама и застрашивањем, али покрштавање је била опција на столу стварањем неке измишљене цркве под вођством извесног Мираша самозваног владике, митрополите, патријарха или чега се већ сетио.

У ослобођеној Црној Гори сви они који су били под притиском власти сада могу без икакве бојазни да се изјасне као Срби али и сви они друге нације као што су албанци или муслимани могу да се изјасне онако како сами желе а не како им нареде из политичких разлога а који су за циљ имали да унизе и понизе Србе али и потпуно маргинализују и одстране из политичког живота Црне Горе.

Веома је извесно да ће ослобођени народ поносно ставити до знања да је српске националности тако да ће се на тај начин директно смањити број монтенегрина али повећаће се и бројно стање мањина јер више неће бити кампање као што је у време ДПС-а била а то директно значи да ће број монтенегрина осетно пасти.

Ни један Црногорац не треба да се стиди свога српства и треба поносно да га истакне у инат свим душманима нашег народа али и оним издајницима међу нама. Јединство српског народа ће после ових победа бити све јаче и чвршће и веома је важно да се руководсва српских земаља држе чврсто и тако уједињени постигну много више за све нас који живимо на овим просторима. Све те бабетине које се залажу за све што је противно интересима нашег народа а тиме оправдавајући огромне суме новца које добијају из разноразних фондова који служе за понижавање нашег народа, државе и Цркве као носиоца српског јединства могу само да кукају над својом тужном судбином.

Огромна нервоза и немоћ им се види у очима када упркос поразу за поразом које доживљавају широм српских земаља покушавају да нанесу кукавички ударац ножем у леђа онако како једино и могу и како су их ментори и учили. Све те колоритне бабетине полако одлазе у историју где им је и место. И то на ђубриште историје заједно са осталим проданим душама.

Владимир Пребирачевић, директор Српско-Руског центра „Мајак“

Оставите Коментар