Председник Српске лиге Александар Ђурђев рекао је да они који треба да дођу на власт у Црној Гори имају важнијих тема којима треба да се баве, уместо што вређају српског председника.

  • Уместо да опозициони коалициони блок у Црној Гори размишља о повлачењу признања независности Косова, и покретању процеса напуштања злочиначкке НАТО алијансе, којој је Црна Гора приступила противно вољи властитог народа, та иста будућа власт, а још увек опозиција, бави се дискредитовањем српског народа и лажним оптужбама на рачун председника Србије Александра Вучића, кога један од њихових лидера Дритан Абазовић, без икаквих материјалних доказа, третира као српског издајника, настављајући тако пропаганду усмерену против државе Србије и Срба у Црној Гори – изјавио је Александар Ђурђев, председник Српске лиге (СЛ), додајући да је Абазовић у праву само у томе да су се, у покушаје мењања изборне воље грађана ЦГ, и 2016. и сада, мешали једино Алија Изетбеговић и Еди Рама.
  • Много више ме чуди да се, у прљаву кампању против председника Србије, српског народа и српских интереса у Црној Гори, укључио кандидат за новог премијера и носилац изборне листе „За будућност Црне Горе“ Здравко Кривокапић, не обазирујући се на чињеницу да је његова коалиција, али и комплетна опозиција, победила на изборима Мила Ђукановића управо захваљујући гласовима српског народа у Црној Гори. Нека се, док још није касно, професор Кривокапић присети шта је, како и с ким говорио и делао, 1999. године, када је, испод слике српског хероја Радована Караџића, певао родољубиве српске песме, на дочеку великог српског патриоте Николе Каваје – рекао је Ђурђев, позивајући Кривокапића да се врати својим српским коренима и поведе Црну Гору правцем који јој је, старом химном „Онамо, онамо, за брда она“, лично трасирао краљ Никола.

1 KОМЕНТАР

Оставите Коментар