У име Оца, Сина и Светог Духа,

Сваки човек, за живота свог треба да испуни сврху и циљ живота у телу на земљи.

Сваки човек је телесан али и духован.

Мисли човекове нису телесне.

Мисли човекове, доводе у везу човека са његовом телесношћу и чине невидљиву везу духовног и телесног.

Сваки човек, треба да се духовно пробуди и својом духовношћу прими све Божије у себе, преда себе Богу да би Бог ушао у човека.

Са Богом у души и срцу испуњава се оно што Бог прво тражи од човека, да човек свим својим, душом, срцем и телом, љуби Бога и тада ће испунити циљ свога живота, стећи ће љубав Божију, своју бесмртност и вечност.

Са Љубављу Божијом, човек стиче и човекољубље, љубав према другом човеку, која је равна љубави према себи.

Богољубље из душе и срца, доноси човекољубље којим човек у Богу љуби другог човека и у његовом греху.

Човекољубље је право и истинито, када човек који љуби другог човека има у себи „живог„ Бога и испуњава преко Бога све Божије заповести.

Доласком Сина Божијега, Исуса Христоса на земљу у телу човека, кога је Бог створио по Свом Лику, Образу и Промислу и благовестима Божијим , животом и делом Сина Божијега Христоса Спаситеља, сваки човек може ако хоће, да зна, чује, прочита и прими уз помоћ Божију у душу и срце, Благе, Радосне, Спасоносне Вести Божије, за своје оБожење и Спасење.

Хвала и слава Богу за сваку Благовест коју је Бог дао сваком човеку и хвала за могућност да се сваки човек може оБожити и испунити Љубављу Божијом којом може да живо, право и истинито љуби и воли другог човека као себе самог.

Амин,Боже опрости, помилуј и спаси+++

27.7.2023.
Млађан Беочанин Рашчанин

Оставите Коментар