Ментално поремећени пропали адвокат Чедомир Стојковић (агент БИА), у народу познатији као „подморница“, заблистао је данас изјавом да би „Војску Србије могла да порази Војска Бурундија“!? Новопечени и ничим изазвани „војни аналитичар“ је у намери да увреди јуначку и сваким даном све снажнију српску војску, опет постигао класични аутогол јер је допустио да постане жртва сопствене подсвести, на радост сваког озбиљнијег психоаналитичара.

Наиме, овај девијантни примерак је „испалио“ потиснути  мазохистички порив да се нађе под окупацијом физички спремних и униформисаних тамнопутих мушкараца, радо се постављајући у позицију њиховог сексуалног роба. Само је уместо своје прве и највеће љубави – Сомалије, коју је невешто покушао да прикрије, несвесно за пример одабрао недужни Бурунди.

Овдашњи психоаналитичари тврде да је то одраз његове болесне подсвести, јер је, уместо на пример Уганде или Кеније, изабрао баш Бурунди, и то зато што је његов главни град некада био Буџумбура, а граница излази на језеро Тангањика, па корени ове две речи код поремећене „подморнице“ изазивају сексуалне алузије и „влажне снове“ испуњене његовим омиљеним сомалијским „оловним војницима“.

Оставите Коментар