Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду брзом и ефикасном акцијом ухапсили су Б. М. (1985) непосредно након што је, како се сумња, на улици на Звездари пресрео шездесетчетворогодишњег мушкарца и отео му 245.000 динара.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин обишао је оштећеног шездесетчетворогодишњег мушкарца и његову породицу и захвалио им се што су имали поверења у своју полицију и честитао оперативцима Полицијске управе за град Београд и Полицијске станице Звездара на изузетној брзини и ефикасности којом је расветљено и ово кривично дело.

  • У Београду не може да буде добрих и лоших делова града. Свака улица мора да буде безбедна, ниједан грађанин Београда и Србије не може да буде без заштите и не може да буде предмет извршења кривичних дела, а да се кривична дела не расветле. У Београду нема добрих и лоших делова, сви Београђани заслужују да буду подједнако чувани, подједнако безбедни и да могу да живе нормално са својом децом и породицама – рекао је министар полиције Александар Вулин.

Ухапшени Б. М. се терети да је јуче око 14.20 часова у Улици Петра Колендића у Београду оштећеног шездесетчетворогодишњег мушкарца оборио на земљу, па из џепа његове јакне узео већу суму новца и побегао. На основу снимака који су се појавили и на друштвеним мрежама, полиција је убрзо идентификовала и ухапсила осумњиченог.

Претресом стана у којем је боравио осумњичени пронађено је 1.200 евра које је, како се сумња, отетим новцем претходно купио у једној мењачници. Код Б. М. је пронађен и пакетић са прашкастом материјом за коју се сумња да је хероин.

Полиција, у сарадњи са надлежним тужилаштвом, наставља рад на овом случају.

Оставите Коментар