На седници Скупштине Србије замало дошло до озбиљног инцидента. А све је почело говором самосталног посланика Дејана Булатовића.

Булатовић је подржао министра унутрашњих послова Братислава Гашића и казао да неће гласати за његову смену.

Он се осврнуо на говор Маринике Тепић, његове накадашње страначке колегинице из ССП, рекавши да је износила лажи и манипулације против државе Србије.

– У тој странци толико је труло и толико тога не ваља да је то страшно. Kада погледам колеге из опозиције који кађу да су грађанисти, могу да кажем да је десна опозиција за њих су громада – навео је он.

Даље је говорио о свим детаљима сукоба са Александром Јовановићем Ћутом у Скупштини Србије.

Булатовић је истакао да је Ћута једна озбиљна кукавица и да га је напао као фашиста иза леђа и хтео да га удари. Независни посланик истакао је да га је Ћута све време провоцирао, јер је рекао да подржава актуелну власт и председника Вучића.

  • Ћута је једна озбиљна кукавица. Он је мени пришао са леђа, да ме провоцира, затим да ми прети. Иза леђа ми је дошао, као фашиста. Покушао је да ме удари у Скупштини Србије. Говорио сам да опозиција блокира оно што је најважније, да су грађани много изманипулисани овим протестима. Онда је Ћута устао, у алкохолисаном стању. Рекао сам му да мало припази, да се не дере и да тако не наступа према мени. Он ми је претио, а ја сам му рекао да нисам Зорана Михајловић и устао сам да ме лакше удари. Он кад је чуо моје аргументе зашто подржавам председника Вучића, он се вероватно уплашио тих аргумената – рекао је Булатовић и додао да би волео да је и Ћута дошао на Информер заједно са њим.
  • Ја бих волео да Ћута дође на Информер и да исприча све, али он је једна обична кукавица. Из опозиције вам прете, а ви и даље инсистирате да дођу сви они да гостују код вас. То је објективно новинарство. Што се тиче Ћуте, председник Скупштине га је све време умиривао и говорио да ће да га вежу. Искрено мислим да Ћути треба помоћ и да му се издвоји новац за лечење, ја бих то учинио за њега – истакао је Булатовић и истакао да Ћута све време спава на седницама и да се веома каје што је био у Ђиласовој странци.
  • Ћута спава све време на заседању Скупштине. Да ви видите то његово понашање не би веровали. Он је онда савршен глумац како то може да изведе. Дејан Булатовић никад не иде против државе и мој највећи политички пораз је што сам један једини минут провео у Странци слободе и правде. Себи кажем како сам могао да проведем са њима толико време, али био сам изманипулисан њиховом неискреношћу – истакао је независни посланик и додао да га је Информер једини звао да каже своју страну приче.

Оставите Коментар