Владислав Дајковић, политички активиста, тренутно се налази у Никшићу, и активно учествује у кампањи за предстојеће изборе у том граду, који ће се одржати у недељу, 14. марта. Као један од најактивнијих учесника током кампање, а који подржава коалицију „За будућност Никшића“, потрудио се да дамама улепша јучерашњи празник – 8. март.

Наиме, Дајковић је објавио видео, у ком је на шаљив начин честитао Међународни дан жена.

Он је делио цвеће дамама које је сретао на улицама Никшића.

„А сада носимо цвијеће оној посебној, иначе она не зна да долазим кући, пошто сам у Никшићу већ два мјесеца“, рекао је Дајковић, а онда позвонио на врата, која је отворила његова „лепша половина“.

„Данас сам цијели дан радио за будућност Никшића, ноћас радим за будућност Дајковића“, поручио је Дајковић.

Његова објава, изазвала је лавину коментара. Међу онима којима је поменути видео запао за око, а, који „жмури“ на много видљивије проблеме (рецимо) Главног града, нашао се градоначелник Подгорице, Иван Вуковић.

“Данас сам клинцима из ОШ ‘Саво Пејановић’ говорио о значају 8. марта и улози жена у црногорском друштву. Онда се вратим у кабинет и видим ово доље. Док чекам НВО сектор да се огласи, питам се како је могуће да смо, у свега пар мјесеци, доживјели овакву цивилизацијску регресију”, навео је Вуковић јуче на Твитеру у свом срамном реаговању.

Након тога, није изостао ни Дајковићев одговор.

„Умјесто што се градоначелник Подгорице Иван Вуковић саблажњава над мојим видео спотовима у којим промовишем борбу против бијеле куге која разара Црну Гору, позивам га да мало почне да се бави и својим послом“, казао је политички активиста Владислав Дајковић.

“Подгорица нема колектор, мјештани Какарицке горе пију воду из цистјерне, студенти се возе таксијем и приватним превозом умјесто градским аутобусима, а захваљујући њему Подгорица личи на вашар. Ипак, грађани Подгорице су 30-ог августа на парламентарним изборима рекли шта мисле о Ивану Вуковићу, тако што је ДПС имао 30.000 гласова мање од тадашње опозиције којој и, на његову жалост, припада и Владислав Дајковић. Напослетку, господине Вуковићу, да ваш отац није својевремено радио на “будућности Вуковића”, данас ви не би били на овом свијету, нити би се бавили Владиславом Дајковићем. Видимо се на изборима за годину дана”, поручио је Дајковић Вуковићу.

Због опште цензуре на интернет небу, Националист можете пратити и на следећим мрежама:

1. Вконтакт
2. Телеграм
3. Instagram
4. Twitter

Оставите Коментар