Марку Миљковићу, једном од вођа разбијеног клана Вељка Беликвука, навијачи Принципа су транспарентом честитали рођендан и то поред графита који се налази у близини куће Здравка Радојевића, за кога се сумња да јер једна од жртава ове криминалне групе, преноси Republika.rs.

Republika.rs подсећа да је мурал посвећен Радојевићевом преминулом брату који су после Здравкове смрти припадници „Принципа“ прекречили и нацртали графит своје навијачке групе. Колико су „Принципи“ бескрупулозни говори и њихов најновији поступак. Наиме, део групе који се налази на слободи свакодневно пружа подршку ухапшеним вођама.

https://www.republika.rs/data/images/2021-03-09/182262_rodjendan_f.jpg
  • Још волимо те зар неко може то да забрани, да си гори, да најгори си, ми смо на твојој страни! Срећан рођендан нашем брату Миљковић Марку! -написано је на транспаренту који је постављен у Котежу.

Клан Беливука и Миљковића терети се за четири убиства међу којима је и ликвидација Здравка Радојевића из Котежа, а протекле суботе смо имали прилику и да видимо језиве фотографије на којима су осакаћена тела жртава. Беливук и Миљковић, као и чланови њихове групе налазе се у притвору од хапшења 4. фебруара. Сумња се да је Миљковић и лично учестововао у овим убиствима, а наводно је због своје бруталности био познат и по надимку Месар.

Оставите Коментар