Милови пси мучки су тукли братанца и малолетну братаницу Андрије Мандића у Никшићу. У питању су Лука и Лара Требјешанин, а Ларин видео у коме она износи детаље пребијања и шаље поруку да нема одустајања обишао је цео регион.

У времену када се у Црној Гори верни српски народ одлучно бори против репресије тамошњег режима, и на све начине настоји да одбрани вековне српске светиње, те да за себе обезбеди макар мало нормалног живота, што и приличи у држави која је недавно потписала пакт са „Ђаволом“ који им је обећао товаре злата и дуката као из Али-бабине пећине, односно прикључила се злочиначкој НАТО алијанси, први међу злочинцима и десна рука самог антихриста Мило „Ал Крадоне“ Ђукановић, је посегао за мачем (читај још увек верном полицијом) у намери да додатно осакати напаћени народ који му не да за право да у њихово име одлучује о томе којем ће се Богу молити, у коју ће цркву ићи и за кога ће гласати, пише Глас јавности.

Схватио је Ђукановић одавно да му се ближи крај и да му западни ментори полако окрећу леђа, те је у намери да покуша да још мало себи продужи живот, решио да на све начине осакати лидере тамошње опозиције и истинске јунаке нашег времена, како би их онемогућио да са „три прста“, часно и храбро, предводе не само српски народ, већ и све оне који мисле да је било доста тираније и гладовања. Зна Ал Крадоне да му највећа опасност прети од непоколебљивог лидера Демократског фронта (ДФ) Андрије Мандића, првог међу једнакима, истинског борца за правду и право, због чега је црногорски председник одлучио да Мандића стави у апс због тога што је, наводно, уз помоћ невидљивих сила и ванземаљске технологије, како стоји у оптужници, покушао да изврши неки тамо непостојећи државни удар, као да живимо у 19 или првој половини 20 века и временима револуција.

Вероватно би Ђукановић, као верни слуга сотоне, највише волео да Мандић изгуби моћ говора, остане без вида и слуха, да му се помути памет и заборави задњих 30 година пакла у којем српски народ у Црној Гори живи. Међутим, то се неће тек тако догодити, па хајде да стрпамо Мандића у затвор. Као да ће то нешто променити у главама и ставовима народа у Црној Гори. Зато је мудри и свемоћни Ал Крадоне посегао за најпрљавијим од свих трикова, те је решио да, као и сваки нормални мафијашки бос, упути поруку на начин који би сваку нормалну особу поколебао и уплашио, те је својим верним псима у униформама са пендрецима дао кратку инструкцију да отпочну са пребијањем Мандићеве породице, јер верује да ће на тај начин променити реалност и ставити свима до знања ко је главни у Црној Гори.

Не размишљајући шта ради, Милова полиција је синоћ у Никшићу најпре мучки испребијала Мандићевог братанца Луку Требјешанина, и док су га практично уносили у патролна кола, у помоћ му је притрчала голорука 16 годишња сестра Лара Требјешанин, која је као свака нормална сестра желела само да види како јој је брат. А полиција? Полиција као да је чекала да им немоћна Лара приђе, те су јој најпре опалили такву шамарчину да јој се завртело у глави, а кад је поклекла од силине ударца, мучки са леђа како приличи милогорским јунацима, су јој распалили један пендрек директно у бубреге, од чега је јадна девојчица остала непомично да лежи на асфалту, тужно посматрајући како јој брата одводе бесни пси у патролним колима. Мисли ли Мило да ће мучко пребијање деце и иживљавање над нејачима означити крај утакмице?! Е па Мило, утакмица је тек почела, а ти добро размисли какву ћеш тактику да користиш, јер је за победу потребно много више од хапшења свештенства и пребијања деце. Неће се народ ућутати ни уплашити, неће се Андрија поколебати, напротив, само ће имати додатни мотив да ти једном за свагда каже довиђења. Даће Бог у лисицама иза решетака! До тада…

Оставите Коментар