Свака влада и свако министарство саобраћаја имали су стручне људе у својим редовима, али није свака власт направила стотине километара путева и пруга. Направила је само она предвођена бившим премијером и садашњим председником Србије Александром Вучићем који је успео да артикулише политичку вољу грађана и иницира све ове пројекте, изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
Према његовим речима, Зорана Михајловић нема ни политичке ни стручне заслуге за процват путне инфраструктуре Србије у последњих десет година.

  • Особа која је завршила економски факултет нам говори о стручности у сфери саобраћаја. Говори о некомпетентности других, а она прва нема никакве везе ни са саобраћајем ни са грађевинарством. О политичким заслугама да и не говоримо, да се није шлепала уз СНС нико је никада не би изабрао на изборима. Реч је о особи у потпуности отуђеној од народа, чија су једина отаџбина западне амбасаде – напоменуо је Ђурђев.

Председник Српске лиге сматра да наставак интензивног развоја саобраћајне инфраструктуре наше земље у последњих неколико месеци откако Зорана Михајловић више није део Владе Србије показује да би и без ње све било исто и током протеклих неколико година.

  • Ја сам уверен да је Зорана Михајловић била та која је својим незнањем и антипатриотизмом кочила поједине пројекте. Време ће показати да ће без ње све ићи много брже, као и да је председник Вучић кључна фигура у свему томе, јер изградња путева и пруга била је и остала једна од његових десет политичких заповести – закључио је Ђурђев.

Оставите Коментар