Комунална полицајка А. Ђ. из Краљева ухваћена је како краде свеже месо и сухомеснате производе у маркету у Краљеву. Како сазнајемо, полицајка је у том тренутку, у маркету била са својом ћерком.

У допису овог маркета који је послат начелнику Градске управе у Краљеву, они траже да „пошто се ради о крађи, не желе да полицајка прође некажњено за овај сраман чин“.

Уз писмо је достављена и изјава радника као и копије бар кодова које је А.Ђ. скинула са меса и тако покушала да прође непримећено поред касе.

Како смо сазнали, комунална полицајка је пре неколико дана ухваћена како са меса и месних прерађевина скидала бар-кодове, бацала их, а месо стављала у службену торбу коју је носила са собом.

– У последње време је примећено да се краду свеже месо и сухомеснати производи. Уз помоћ видео-надзора, примећене су две особе женског пола како краду месо. Почели су да их прате и у синхронизованој акцији ухватили су их када су хтеле да изађу из маркета. Када су им затражили да прегледају торбу, А. Ђ. је физички кренула на обезбеђење, не дозволивши им да то учине. Позвана је полиција и тек тада је отворила торбу. У њој су пронађени килограм јунећег бута и сухомеснати производи на меру, воћни јогурт и крем за кување – рекао нам је један од радника у овој продавници.

Комунална полицајка, за коју се сазнало да јој је то посао, тек када је полиција стигла у маркет, приведена је у полицијску управу на саслушање.

Градоначелник Краљева Предраг Терзић у телефонском разговору нам је рекао да је упознат са овим случајем, али да ће се о детаљима и спровођењу унутрашње контроле бавити начелници Градске управе и Комуналне полиције у Краљеву.

Они су, међутим, били недоступни за било какве коментаре о овом случају.

Прочитајте још: ЗА ОСКАРА: Вучић се издерао на градоначелника Ниша! (ВИДЕО) 

СКАНДАЛ У ХРВАТСКОЈ: Отварају министарство за “ДОМ СП“

БИА УХАПСИЛА ПРИПАДНИКА УКП: Функционер МУП-а шпијунрао за ЦИА!

Извор: Блиц