Водитељ Фокс њуза Такер Карлсон жестоко је у својој емисији коментарисао кризу на граници САД, за коју је оптужио председника САД Џоа Бајдена и његову администрацију.

  • То је катастрофа и тешко је поверовати да је не тако давно ова земља заиста применила своје имиграционе законе. Уопште не тако давно. У ствари, пре само две године, у августу 2019. године федерални агенти су развалили врата седам одвојених кокошињаца у центру Мисисипија. Ухапсили су стотине страних држављана који су тамо живели и радили кршећи амерички закон. Касније је оптужено неколико руководилаца живинарског комбината. Међу подигнутим оптужбама су и оне због дечјег рада. Наслови из наше декадентне корпоративне штампе приказивали су акције као „бездушне“ и „варварске“. Трговачка група под називом „Национални савет за пилетину“ инсистирала је на томе да „индустрија пилетине користи сваки расположиви алат за проверу идентитета и легалног имиграционог статуса свих потенцијалних запослених“. Очекујете да чујете такве лажи од организације која себе назива „Национални савет за пилетину“, као и од наших корпоративних медија. Људи који заправо живе у центру Мисисипија имали су другачији поглед. Провели су године беспомоћно посматрајући како страни радници смањују плате људима који су тамо заиста рођени. Они су разумели имиграцију, као што већина надничара разуме имиграцију, пре свега као економско питање. Када преплавите радну базу, плате падају. То се зове понуда и потражња – почео је своје обраћање Такер Карлсон.

Водитељ је објаснио разлоге због којих илегални мигранти надиру у САД.

  • Па зашто долазе? То не треба нагађати. Питајте људе који овде долазе илегално. Уопште их није срамота да то артикулишу. Долазе јер знају да је имиграциона политика под Џоом Бајденом суспендована у Сједињеним Државама. Бела кућа није једноставно окончала рације на радном месту. Такође су престали да одбијају људе на граници. Дакле, људи само дођу и знају да никада неће бити приморани да оду. Администрација је већ пустила више од 160.000 илегалних миграната у земљу, без икаквог надзора, а да није рекла људима у чије се квартове селе јер их није брига шта мисле амерички грађани. Узгред, колико је вакцинисаних? Не можете ићи на догађаје, не можете имати посао у овој земљи без вакцинације, али ако дођете илегално, нема проблема. Шта то говори? Сада је десетине хиљада тих миграната, према документима до којих је дошао Фокс њуз, већ добило радне дозволе. Ускоро ће добити бесплатне бенефиције и здравствену заштиту коју им је обећао Џо Бајден. Зато и долазе. Опет, само их питајте и они ће вам рећи. Због Џоа Бајдена, то је заиста тако једноставно. Истовремено, треба да знате да је Бајден наредио влади да изгради зид око куће за одмор његове породице у Делаверу и да је изгради о јавном трошку. Различитост је можда наша снага, он то често каже, али Џо Бајден то не жели ни близу себе или његове породице. Иронију тога је скоро тешко сварити. Пре само годину дана Бајден нам је говорио да су зидови неморални и да зато никада не би подигао зид. Ох, осим око његове куће за одмор у Делаверу. Лицемер. Али то је више него лицемерно. То је криминално и не у реторичком смислу. Џо Бајден активно и намерно крши савезни закон, чак и док ради на заштити себе и сопствене породице од последица ових лудих политика – објаснио је Такер Карлсон.

С. Р.

Оставите Коментар