Шака еко терориста и политичких екстремиста који већ месецима покушавају да насиљем тероришу Нови Сад и спрече инвестиције, обратили су се за помоћ чувеном Србомрсцу Емиру Хаџихафизбеговићу!

Наиме, човеку који се сматра кољача Орићем побратимом, који је изјавио да су Срби геноцидан народ, који је позивао Америку да нам одсече главу и да су усташе племенита формација, написали су да „одлично анализира аномалије у Србији“! Они у допису по први пут јасно откривају да су против моста који Новосађани чекају седам деценија, а да је екологија само маска!

Ово ексклузивно открива инсајдер који је револтиран оваквим гестом напустио ту групу!

  • Што је пуно, пуно је. Ја сам веровао да штитимо интересе Србије и да су догађаји попут цепања заставе изоловани инциденти, али очигледно сам погрешио – каже наш саговорник.

Иначе, глумац је са званичног профила одговорио да је „свакако уз њих“ (као и уз све антисрпско) и позвао их да буду његови гости у Сарајеву!

Чувари Шодроша очигледно немају ништа против да траже, а поносни су да добију подршку човека који снима филм о „хероју“ који је играо фудбал са одсеченим српским главама!

Оставите Коментар