После изласка из болнице, прослављени репрезентативац и тренер Болоње Синиша Михајловић пуштен је на кућно лечење. Kако, ипак, српски стручњак воли фудбалска збивања, решио је да изненада посети тренинг националног тима Италије, коју са клупе предводи његов велики пријатељ Роберто Манћини.

Михин некадашњи саиграч из дана проведених у Лацију и Сампдорији међу првима је пружио подршку Синиши у борби против опаке болести, па је српски тренер одлучио да изненади свог великог пријатеља и одужи се уочи предстојећег квалификационог дуела, у коме Азури дочекују Грчку.

Будући да је Манћини остао без речи, решио је да се „реваншира“ Синиши, па му је поклонио дрес Италије са бројем 11 на коме је писало његово презиме Михајловић.

Подсетимо, Роберто Манћини носио је дрес Лација од 1997. до 2001. док је Миха био члан небеско-плавих од 1998. до 2004. Први тренерски посао српски стручњак имао је управо у тандему са великим пријатељем, када је Италијан био шеф стручног штаба Интера, а Синиша његов помоћник.

Leave a Reply